O nama | Lovstvo.info - Lovački portal

O nama

Lovstvo.info je lovački zabavno-informativni portal, prvi takve vrste na našem internet nebu, osnovan od strane grupe mladih entuzijasta, koji svojim zalaganjem žele prezentovati lov i lovstvo na drugačiji način nego što je to bio slučaj do sada.

Iako mlad medij, Lovstvo.info, beleži značajnu posetu i kredibilitet, čemu može da se pripiše „žeđ“ domaćih lovaca za nečim orginalnim, jedinstvenim i njima bliskim.

Lovstvo.info, plasira članke koji jasno i precizno komuniciraju sa lovcima i pokušavaju da oslikaju trenutno stanje na domaćoj i inostranoj lovnoj sceni.

Lovstvo.info je zainteresovan za različite vidove saradnje sa pojedincima i organizacijama na različitim poljima delovanja. Za više informacija, obratite nam se ovde.

Dobar pogled!

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

error: Zabranjeno je kopiranje! Pročitajte obavezno Uslove korišćenja u podnožju sajta!