4 NAJBOLJE i NAJPOVOLJNIJE Wi-fi kamere za snimanje divljači | Lovstvo.info - Lovački portal
Lovišta

4 NAJBOLJE i NAJPOVOLJNIJE Wi-fi kamere za snimanje divljači

Wifi kamera ogmogućuje da u skoro realnom vremenu, sa svog telefona posmatrate divljač u lovištu. Ova tehnologija menja pravila igre. Proverite, koji je model upravo za vas!

 

 

Rad svih wifi kamera aktivira se uz pomoć tajmera koji je u njih ugrađen, što znači da će kamera u smo određenim momentima pratiti stanje u lovištu i kretanje divljači. Korisnik u datom momentu uz pomoć aplikacije za pametene uređaje, sa nekoliko trenutaka zakšnjena posmatra šta se dešava na terenu.

Na tržištu postoji mnogo ovakvih kamera, međutim, prema nekoliko pokazatelja, kao što su: dizajn, detekcija divljači, jačina signala, brzina prenosa, kvalitet aplikacije i sama cena uređaja, ovo su najbolji takvi uređaji.

Pogedajte:

1. Bushnell Trophy Cam HD Aggressor Wireless

14 Megapiksela  • 720p kvalitet videa • Time-lapse snimanje • 0.3-Druga brzina okidača

Ovo je kamera sa trenutno najvećom brzinom prenosa slike na mobilni uređaj. Kvalitet izrade je takođe vrhunski, a Aggressor ima mogućnost GPS navođenja, pa ukoliko zaboravite gde ste ga postavili u šumi, lako ćete ga pronaći uz pomoć aplikacije. Fotografisanje uz upotrebu blica je malo sporije i potrebno je do 1 minut da se fotogrfija obradi, pa je neretko da ukoliko noću slikate divljač fotografija postane zamućena. Ipak, prema brojnim istraživanjima ovo je najbolja kamera u ovoj kategoriji.

Cena: oko 300 dolara

2. Stealthcam GXW-Wireless

12 MP • 1080p kvalitet videa • Time-lapse snimanje • 0.4-druga brzina snimanja

Ova kamera daje odlične fotografije i video, plus ima odličan prijem. Stealthcam novi GKSV-USB radi odlično. Kontrole su jednostavne, a jedinica prenose neke fotografije je veoma velika. Sigurno još jedna kamera visokog ranga.

Cena: oko 300 dolara

3. Moultrie Wireless Field Modem MV1 & M-888 Mini

14 MP • 720p kvalitet videa • 0.7-brzina snimanja

Modem MV1 osnova je na koju se povezuje MOULTRIE kamera preko USB kabla. Najbolje rezultate daje kamera M-888 Mini, kada je u pitanju kvalitet fotografije i video snimka. Početno podešavanje kamere traje 25 minuta. Prenos fotografija je dosta sporji od ostalih kamera, u proseku šest minuta, ali je kvalitet srazmerno veliki.

Cena: 200 dolara modem + 140 dolara kamera

4. Covert Blackhawk 12.0


12 MP • 640×480 kvalitet videa • Time-lapse snimanje • 0.65-brzina snimanja

Covert kamere su poznate po svojom odličnom kvalitetu performansi i fotografija. Ne čudi onda da se Blackhawk 12,0 pravi najkvalitetnije fotografije i na udaljenostima od čak 120 metara od mesta na koje su postavljen, a to čak i u noćnim snimcima. Postavljanje je brzo i lako. Prenos fotografija i snimaka je sporiji takođe, u proseku skoro šest minuta. To je kamera ubica, ali kompanija treba da radi na nekoliko manjih poteškoća sa bežičnim performansama.

Cena: oko 200 dolara

Foto: fieldandstream.com

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

One Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Zabranjeno je kopiranje! Pročitajte obavezno Uslove korišćenja u podnožju sajta!