NAJVEĆI DOMAĆI PROIZVIĐAČ MUNICIJE NAGRAĐEN: Krušik dobio nagradu za 77 godina poslovanja | Lovstvo.info - Lovački portal
Oružje, Vesti

NAJVEĆI DOMAĆI PROIZVIĐAČ MUNICIJE NAGRAĐEN: Krušik dobio nagradu za 77 godina poslovanja

Jubilarna nagrada Privredne komore Srbije dodeljena je valjevskoj vojnoj fabrici “Krušik” za 77 godina uspešnog poslovanja.

 


Fabrika krušik Valjevo

 

Korporacija „Krušik” je prepoznata kao jedno od preudzeća sa najviše inovacija i izvršnosti istih, pa “Krušik” važi za lidera u odbrambenoj industriji u ovom delu Evrope. Za manje od dva meseca ovo je druga značajna nagrada za giganta domaće vojne industrije.

 

“Krušik” je dobio i svetsku nagradu za posvećenost kvalitetu u zlatnoj kategoriji na Međunarodnoj svetskoj konvenciji za posvećenost kvalitetu u Parizu. Jedina je srpska firma koju je nagradila organizacija “Business Initiative Directions”.

 

Izvor: Blic/Krušik/Lovstvo.info

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

One Comment

  1. Pozdrav i pohvala za proizvođača lovačke municije ,,Krušik” iz Valjeva, za uspiješno poslovanje kao i za upornost i dobru volju da se održi na tržištu Balkana i šire. Kao dugogodišnji lovac i korisnik Krušikove lovačke municije, daću sebi za pravo da izreknem jednu sugestiju u cilju iznošenja mišljenja krajnjih korisnika-kupaca vaše lovačke municije koje glasi. Počnite da proizvodite municiju sa filcanim čepovima, kao što ste to radili nekada i garantujem Vam da će za kratko vrijeme tržište Balkana i šire biti Vaše a ostali biti potisnuti. U početku municiju pakujte u prozirne patrone da se vidi da je u njoj filcani čep. Pretpostavljam kakv će biti odgovor i mišljenje stručnjaka iz Krušika po ovom pitanju al’ ne zaboravite slijedeće, proizvodite što traži tržište pa makar i bilo lošije od onoga što nudite. Zbog tržišta i postojite, zato tržištu i ponudite ono što tržište žtraži i želi da kupi. Ovaj prijedlog iznosim na osnovu mišljenja ogromne većine lovaca. Nedavno sam dobio na poklon paklo stare Krušikove municije koja je ostala čovjeku od njegovog oca, municija je upakovana u kartonske patrone sa filcanim čepovima na kojoj je bio oslikan zeko u trku, svu tu municiju sam poklonio prijateljima s kojim lovim da ih malo emotivno vratim u prošlost, svi su se oduševili uz komentar: Vidi, otkuda ti ovo, stari dobri Krušik, boga ti jel’ ovo Krušik odlučio ponovo da radi dobru municiju. Nadam se da će moj komentar doći do nekog iz Krušika ko se bavi organizacijom proizvodnje lovačke municije, i da će moje mišljenje prihvatit kao odgovor tržišta na Vaše proizvode.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Magazin Predator | Srbija lov | Lovci Srbije | Lovstvo.info | Muški portal | Prve.rs | Prve vesti-Showbizz portal | Posao u inostranstvu
Mmedia Mreža | Posao u inostranstvu | Radilica - Posao u Srbiji | Prve.rs | Prve vesti - showbiz portal