NAUČNICI ZAPANJENI: Majmun želi da se pari sa KOŠUTOM! Video koji je zapalio svet (VIDEO) | Lovstvo.info - Lovački portal
Svet, Zanimljivosti

NAUČNICI ZAPANJENI: Majmun želi da se pari sa KOŠUTOM! Video koji je zapalio svet (VIDEO)

Košuta i majmun – Vest koja je uzburkala naučnike ali i obučne ljude širom planete. Japanski makao majmun naskočio je na košutu sika jelena i pokušao da se pari sa njom.

 

 

Majmun i košuta sika jelena neposredno pre pokušaja parenja | Foto: printscreen YouTube
Majmun i košuta sika jelena neposredno pre pokušaja parenja | Foto: printscreen YouTube

Iako nije neobično da japanski makao jaše druge životinje, ovo je prvi snimak majmuna na kojem se vidi kako pokušava da se pari s nekom od tih životinja. Naučnici se slažu da je ovaj odnos od ključne važnosti u pokušaju razumevanja ljudi koji se odlučuju na seksualne odnose sa životinjama.

 

Novo istraživanje primata moglo bi da objasni seks među različitim vrstama. U ovom slučaju nije došlo do penetracije, ali je majmun ostao u blizini košute i nije dozvoljavao pristup drugim majmunima.

Video je postao strašno viralan i za samo dva dana pogledalo ga je milion ljudi.


 

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Zabranjeno je kopiranje! Pročitajte obavezno Uslove korišćenja u podnožju sajta!