NE PROPUSTITE: Sajam lova u Trsteniku počinje za nekoliko dana | Lovstvo.info - Lovački portal
Vesti

NE PROPUSTITE: Sajam lova u Trsteniku počinje za nekoliko dana

U Trsteniku se održava Sajam lova, ribolova, seoskog turizma i domaće radinosti,  u periodu od 18. do 20. oktobra 2016. godine.


 

Organizatori ovog sajma su Lovačko udruženje “Trstenik“ i Turistička organizacija opštine Trstenik, a pokrovitelj je Opština Trstenik.

Prošlogodišnji sajam okupio je 32 izlagača. Cilj nam je da ove godine sajam i po kvalitetu i po broju izlagača prevaziđe prošlogodišnji. U izlagačkom delu predstaviće se proizvođači i distrubuteri opreme za lov i ribolov, predstavnici seoskog i lovnog turizma, lovačka i ribolovačka udruženja, turističke agencije, turističke organizacije, udruženja građana iz oblasti domaće radinosti i starih zanata, srednje stručne škole i fakulteti. – ističu organizatori

Prateći deo programa Sajma činiće stručna predavanja, kulturno-umetnički sadržaji, izložbe fotografija i preparata divljači, radionice i dodela godišnjih priznanja iz oblasti lovstva.

Nadamo se da ćete prepoznati svoj interes i da ćete učešćem doprineti da ovogodišnji sajam nadmaši prethodne.
Krajnji rok za prijavu za učešće na Sajmu lova, ribolova, seoskog turizma i domaće radinosti je 14. oktobar.

 

Više informacija možete potražiti na sajtu TO Trstenika.

 

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Zabranjeno je kopiranje! Pročitajte obavezno Uslove korišćenja u podnožju sajta!