ODLIČNA PONUDA: Ovo je najkvalitetnija nemačka jakna koju svaki lovac mora da poseduje! | Lovstvo.info - Lovački portal
PR članci

ODLIČNA PONUDA: Ovo je najkvalitetnija nemačka jakna koju svaki lovac mora da poseduje!

Tokom zimskih meseci i lovova koji zahtevaju aktivan angažman lovaca na “debelim” minusima, dubokom snegu i ekstremnim uslovima, najvažnija je izdržljiva, topla i pouzdana garderoba. Izborom lovačke garderobe, lovac manifestuje svoju ličnost i stvara prepoznatljivost u lovačkoj družini. Zato, treba izabrati provereno, potvrđeno i kvalitetno!


 

Ako ste se pitali da li postoji savršena jakna koja vas neće izneveriti tokom zimskih meseci i boravka u njatežim terenskim uslovima; jakna koja će svojom postojanošću i udobnošću doneti sigurnost i naglasiti vašu individualnost tokom lova, onda izbor pada na jakne nemačkog brenda Brandit.

Brandit M65 jakna je prisutna na tržištu širom sveta već dugi niz godina. Iz mase sličnih proizvoda izdvojila se prepoznatljivim nemačkim kvalitetom i pristupačnom cenom. U početku je izrađivana za potrebe vojske, a onda je postala miljenica lovaca, planinara, alpinista… Danas je dizajn ove jakne doveden do savršenstva, pa se neretko nosi i u kežual varijantama, ali i u ozbiljnim prilikama.

Radom nemačkih stručnjaka i dizajnera, Brandit je stvorio gotovo neuništivu jaknu, a kupci, iz iskustva, potvrđuju, da Brandit M65 nose i po 10-15 godina bez vidnih tragova korišćenja.

ZAŠTO JE BRANDIT M65 JAKNA DRUGAČIJA OD OSTALIH?

Pamučno vlakno u kombinaciji sa snažnim poliesterskim vlaknima izuzetne čvrstoće, sposobno je da odgovori na najzahtevnije terenske uslove. Upravo zato lovci posežu za ovim jaknama, jer im, pored termo zaštite, garantuju sigurnost kretanja kroz teško pristupačne, zakorovljene i zašikarene terene. Sa Brandit M65 jaknom nećete izgubiti bitku ni sa kišom ili rosom, jer se u njenoj kragni nalazi spakovna kapuljača, namenjena upravo ovakvim situacijama.

Višenamenski džepovi jakne Brandit m65 su većeg kapaciteta pa ćete tako lako poneti sve potrebno sa sobom. Takođe, epolete na ramenima koje daju specifičan estetski dizajn ujedno su i prepoznatljiv znak jakne.

Kao što smo već napoomenuli, ova jakna ima i kapuljaču koja se po potrebi vadi iz kragne gde je spakovana što vam daje mogućnost brze zaštite od kiše. Unutrašnji uložak od poliestera koji možete skinuti i nositi delove odvojeno u zavisnosti od vremenskih prilika i vaše želje.

KAKO KUPITI BRANDIT M65 JAKNU?

Sada je pravo vreme za nabavku kvalitetne, pouzdane i prepoznatljive jakne za lov, i to po daleko povoljnijim cenama. O modelima, veličinama i cenama ovih jakni više možete saznati ovde.

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

One Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Magazin Predator | Srbija lov | Lovci Srbije | Lovstvo.info | Muški portal | Prve.rs | Prve vesti-Showbizz portal | Posao u inostranstvu
Mmedia Mreža | Posao u inostranstvu | Radilica - Posao u Srbiji | Prve.rs | Prve vesti - showbiz portal