OVAJ TREND OSVAJA LOVAČKI SVET! Jeste li već isprobali ovu novotariju? | Lovstvo.info - Lovački portal
PR članci, Zanimljivosti

OVAJ TREND OSVAJA LOVAČKI SVET! Jeste li već isprobali ovu novotariju?

Jeste li nekada prepričavali kolegama kako ste odstrelili srndaća u zlatu koji je izašao na čistinu i bukvalno sačeko vaš metak? Lovačke priče! Šta mislite da im sve to pokažete onako kako ste vi videli?


Akcione kamere za lov | Foto: Lovstvo.info

Ako pratite najnovije lovačke trendove, sigurno ste primetili da sve veći broj lovaca objavljuje kristalno čiste video snimke iz lova, i to iz prvog lica, uverljivo i gotovo nestvarno. Ako ste ih videli, sigruno ste se, kao i većina, zapitali kako nastaju ovakvi snimci i koliko je kompleksno napraviti snimak u lovu?

Prvo, snimci nastaju upotrebom akcione kamere! Drugo, snimanje lova je veoma jednostavno, jer su kamere malih dimenzija, a najčešće se montiraju na cev lovačke puške ili ih lovac uz pomoć dodataka montira na glavu. Dakle, sami snimate ono što vidite ispred sebe!

Akciona kamera za lov | Foto: Lovstvo.info

Prve kamere ovog tipa na tržištu su se pojavile pre nekoliko godina kada je kompanija GoPro ponudila prvu verziju svoje akcione kamere, namenjene svim zaljubljenicima u prirodu i ekstremne sportove. Vrlo brzo su i lovci uvideli svoju korist, pa je u upotreba ovakvih minijaturnih naprava postala globalni hit među lovcima.

Zašto koristiti akcione kamere?

Među lovcima postoji duga tradicija preterivanja, ali i uvreženo mišljenje da neretko pričaju neistinu, pre svega kada je reč o odstreljenoj divljači i sopstvenoj dovitljivosti tokom lova. Usnimiti lov, pravi je način da svima pokažete kako je akcija izgledala i koliko ste napora ili sreće imali u ključnom momentu, kako je divljač pogođena i koliko je bila udaljena od vas.

Pored toga, ostaje vam trajna usomena na lov i odstreljenu divljač, pa snimak bilo kada, za godinu, dve ili deset godina, možete ponovo pogledati ili se pohvaliti kolegama, pokazati podmlatku ili jednostavno, ponovo uživati u nekom radosnom momentu koji se davno desio, a kada ste odstrelili vama drag trofej.

 

Cena akcione kamere

Brojne kineske i južnokorejske kompanije proizvode akcione kamere vrhunskog kvaliteta video zapisa po veoma pristupačnim cenama. Pravi je greh ne posedovati ovakvu kameru u momentu kada je njena cena svega nekoliko desetina evra. 

Poručite ovde kameru sa slike

KARAKTERISTIKE: Akciona kamera 4k rezolucije, snima i fotografise u 12 mpix. Mogućnost wifi povezivanja sa telefonom. Vodootporna do 30m dubine. 2 inča ekran. Baterija 750mAh – 45min aktivnog snimanja. Daljinsko upravljanje. Dodaci za fiksiranje i zaštitno kućište (pogledati slike)  Memorija do 32Gb (nije u paketu)

Gde kupiti akcionu kameru?

KLIKNITE OVDE DA BISTE PORUČILI KAMERU

 

Kako izgleda snimak lova akcionom kamerom?

Ako do sada niste imali priliku da vidite kako izgleda snimak lova zabeležen akcionom kamerom, pogledajte u nastavku.

 

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Magazin Predator | Srbija lov | Lovci Srbije | Lovstvo.info | Muški portal | Prve.rs | Prve vesti-Showbizz portal | Posao u inostranstvu
Mmedia Mreža | Posao u inostranstvu | Radilica - Posao u Srbiji | Prve.rs | Prve vesti - showbiz portal