TOP 6 KAMERA ZA LOVIŠTE: Najbolje fotoklopke koje se mogu naći na našem tržištu | | Lovstvo.info - Lovački portal
Lovačka oprema, PR članci

TOP 6 KAMERA ZA LOVIŠTE: Najbolje fotoklopke koje se mogu naći na našem tržištu

Kamere za lovišta, popularne fotoklopke, sve češće se postavljaju u lovišta. Već smo pisali o svim prednostima koje nose sa sobom, a takođe i o praktičnom primeru iz naših lovišta, gde su se ove kamere pokazale kao veoma korisne.

 


 

 

Ovoga puta želimo da vam predstavimo 6 najboljih kamera za lovište koje se mogu pronaći na našem tržištu. Osnovni reprer nam je odnos cena-kvalitet. U pitanju su kamere kineskog proizvođača Acron, čije je sedište u Hong Kongu.

Ove kamere odlikuje kompaktnost, razumljivost slike i potpuna opremljenost detaljima koji utiču na vrhunski kvalitet snimka. Acorn kamere su dizajnirane da osnaže poglede vaših lovišta i daju širu sliku o stanju u njemu, bez vaših velikih napora.

Ako ste u potrazi za dnevnim ili noćnim fotografijama i snimcima vašeg lovšita, dvorišta ili poljoprivrednog poseda, onda su Acorn kamere najbolje rešenje za to, jer sve kamere ovog proizvođača imaju okidač nekoliko desetina puta brži od jedne sekunde, kao i Prep senzor koji obezbeđuje široke senzorske uglove snimanja. Takođe, Acron kamere imaju infracrveni LED osvetljenje koji ne stvara pometnju i ne ugrožava divljač koja se snima uz pomoć ovih kamera. Pored toga, Acron kamere dolaze u maskirnim, kamuflažnim kućištima, što dodatno garantuje neupadljivost životinjskom oku. Takođe, njihov nesmetan rad je moguć u temperaturnom opsegu od -30 do čak +70 stepeni Celzijusa, što je sigurno garant postojanosti na različitim terenskim uslovima.

Sve navedene činjenice utiču na to da Acron kamere stvaraju kristalno čistu sliku onoga što snimate, obezeđujući oštre i jasne slike, bez obzira da li je reč o noćnom ili dnevnom modu.

1. Fotoklopka Acorn 5210 MC 12 MP – 21.940 dinara

Prva u nizu kamera, koju redstavljamo je startna verzija Acron kamere za lovišta iz serije 5210, koja ima daljinsko upravljanje na pozadini daljinskog modula, kao i sve kamere ovog proizvođača imaju mogućnost dnevnog i noćnog snimanja uz mogućnost infracrvenog LED osvetljenja, na maksimalnim udaljenostima od 9-10 metara, dok je maksimalni domet PIP senzora od 15-20m. Kamera ima 12 megapiksela, i to je stavlja u red veoma kvalitetnih kamera, pored toga moguće je fotografisanje, ali i snimanje video snimaka. Podržava eksternu SD karticu do 32 gigabajta, dok je ugrađena interna memorija od 4 gigabajta, što je sasvim dovoljno za nekoliko časova snimka i nekoliko desetina hiljada fotografija. Krasi je 2.4 inčni TFT ekran, na kome je moguć pregled snimaka i fotografija. Brzina odaziva, koja karakteriše ovu kameru je 1.2 sekunde. Što se tiče akumulatora, nephodne su minimalno 4 AA baterije, a ima mogućnost postavljanja 8 baterija istog kapaciteta. Jedini nedostatak ove fotoklopke je nemogućnost GSM povezivanja, odnosno povezivanja putem SIM kartice i upravaljnja kamerom, ali je dostupno povezivanje sa PC-em, TV-om ili putem čitača SD kartica.

Kliknite ovde za ostale karakteristike i kupovinu

2. Fotoklopka Acorn 5310A – 24.420 dinara

 

U pitanju kamera za lovište identičnih performansi kao Acorn 5210 MC, međutim, ono što je razlikuje od prethodne jeste veća površina infracrvenog LED osvetljenja, kao i ugrađen solarni panel, koji omogućava akumulaciju svetlosne energije neophodne za pokretanje kamre. Rezolucija snimaka nastalih ovom kamerom je 640×480 20fps. Takođe, ovo je jedna od najčešće upotrebljavanih kamera na našim prostorima.

Kliknite ovde za ostale karakteristike i kupovinu

3. Fotoklopka ACORN 5310 WA-woodland – 24.740 dinara

Pored nabrojanih osobina prethodnih kamera, ova fotoklopka sa sobim donosi nekoliko naprednijih karakteristika, što je postavlja u položaj naprednijih kamera za lovište, a to je pre svega jače LED osvetljenje, koje ima domet pri snimanju i do 12 metara. Brzina odziva kamere je zadržana ispod jedne sekunde, i baš kao za sve iznosi oko 0,8 sekundi. Bitna razlika u odnosu na jeftinije Acron kamere je i mogućnost HD snimanja u rezoluciji 1280x720p, što je zasigurno bitna stavka prilikom izbora fotoklopke.

Kliknite ovde za ostale karakteristike i kupovinu

4.Fotoklopka ACORN 5310MG GSM – 43.200 dinara

Napredna kamera iz serije 5310. Bitna osobina je mogućnost GPRS povezivanja, što sa sobom donosi mogućnost praćenja simaka na vašim PC i mobilnim uređajima, uz pomoć ove veze.

Kliknite ovde za ostale karakteristike i kupovinu

5.Fotoklopka ACORN 5310 WMG-GSM – 45.460 dinara

 

Fotoklopka identičnih karakteristika kao prethodna, ali sa doatkom 2.4 inčni kolor TFT ekran. Domet je nepromenjen 15-20 metara. Brzina odziva kamere je zadržana ispod jedne sekunde, a GPRS konekcija veće brzine, i bolji mrežni rad.

Kliknite ovde za ostale karakteristike i kupovinu

6.Fotoklopka ACORN 6210 MG GSM – 49.520 dinara

Ovo je zasigurno najkompletnija kamera za snimanje lovišta. U pitanju je kamera sa GSM, tj. GPRS konekcijom koja pripada seriji naprednoj seriji 6210 Acorn kamera. Ovu kameru odlikuje velika brzina u radu, i veliki kapacitet interne memorije od čak 8 gigabajta, pored toga moguće je proširenje memorije do 32 gigabajta. Kvalitet snimaka nastalih ovom kamerom je Full HD u rezoluciji 1440×1080 15fps. Kao i prethodne kamere ima integrisan solarni panel, a kada nema svetlosti, radi na 12 AA baterija. Ako vam je potrebna kamera vrhunskih performansi, onda je to Acorn 6210MG.

Sve informacije o pomenutim kamerama i kupovini možete pronaći ovde.

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

One Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Magazin Predator | Srbija lov | Lovci Srbije | Lovstvo.info | Muški portal | Prve.rs | Prve vesti-Showbizz portal | Posao u inostranstvu
Mmedia Mreža | Posao u inostranstvu | Radilica - Posao u Srbiji | Prve.rs | Prve vesti - showbiz portal