TRADICIJA DUGA 28 GODINA: "Dani vuka" u Kuršumliji odloženi zbog loših vremenskih uslova | Lovstvo.info - Lovački portal
Događaji, Vesti

TRADICIJA DUGA 28 GODINA: “Dani vuka” u Kuršumliji odloženi zbog loših vremenskih uslova

Otkazani “Dani vuka” – Kuršumlija – 28. po redu manifestacija “Dani vuka”, koja je, kao ko su najavili organizatori, trebalo da se održi u subotu u Kuršumliji odložena je zbog velikog snega i nepogoda.

 

 

"Dani vuka" Kuršumlija | Foto: flickr.com
“Dani vuka” Kuršumlija | Foto: flickr.com

 

Manifestacija  “Dani vuka”, koja je trebalo da se održi u subotu, odložena je zbog vremenskih nepogoda, saopštili su organizatori. U saopštenju se kaže da zbog loših puteva mnogo lovaca ne može da dođe a i teren gde je predviđen lov na vuka je trenutno nepogodan zbog velikog snega i smetova.

 

“Dani vuka” su tradicionalna manifestacija i svake godine je poseti nekoliko stotina lovaca iz Srbije i inostranstva. Organizatori su Lovački savez Srbije i Lovačko udruženje “Toplica” Kuršumlija.

 

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Zabranjeno je kopiranje! Pročitajte obavezno Uslove korišćenja u podnožju sajta!