U SUSRET SAJMU: U četvrtak počinje 39. Sajam nautike, LOVA i ribolova! Evo šta nas očekuje! | Lovstvo.info - Lovački portal
Vesti

U SUSRET SAJMU: U četvrtak počinje 39. Sajam nautike, LOVA i ribolova! Evo šta nas očekuje!

39. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolva biće održan na Beogradskom sajmu, od 9. do 12. marta. Evo šta nas očekuje.

 

 

Sajam nautike, lova i ribolova 2017. Beograd | Foto: sajam.rs

9. marta, sa početkom u 10 časova, Beogradski sajam će otvoriti svoja vrata ljubiteljima lova, ribolova i plovila. Na oko 3700 kvadratnih metara, po 39. put će se održati Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova 2017.

Kako najavljuju organizatori, na ovogodišnjem sajmu, svoju ponudu će prezentovati nešto više od 50 izlagača iz zemlje i sveta, a posetioci će uživati u novitetima koje nude sve do nedelje 12. marta u 18 časova.

POGLEDAJ: SAJMOVI LOVA U 2017. Ove manifestacije ne smete propustiti! Raspored održavanja sajmova lova u 2017.

Sajam nautike, lova i ribolova i ove godine obeležiće bogat prateći program. Među učesnicima na ovom stručnom delu manifestacije, u segmentu – izložbe, naći će se i Mašinski fakultet (Katedra za brodogradnju), JP Beogradska tvrđava i radovi umetničkog fotografa Maria Bralića, porčuju iz Beogradskog sajma.

Tradicionalno, sajamsku manifestaciju ovog tipa kod nas posetio više hiljada posetilaca, a pravo je mesto za razmenu iskustva, ali  i nabavku lovačkog oružja renomiranih proizvođača, kao i dodatne opreme za predstojeću lovnu sezonu.

Karte se mogu kupiti na biletarnicama Beogradskog sajma, a cena pojedinačne uzlaznice iznosi 300 dinara po danu, dok je za grupe od 20 i više članova cena 200 dinara. Ukoliko se na Sajam uputite privatnim automobilom, za parking mesto ćete izdvojiti 100 dinara po satu.

- Želite da nam dojavite neku važnu novost iz sveta lovstva?     - Želite da predstavite neki nastupajući događaj u vašem lovačkom udruženju?     - Želite da prenesemo informacije o održanim manifestacijama i događajima čiji ste organizator ili učesnik?     - Želite da prenesemo vaše saopštenje za javnost?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Zabranjeno je kopiranje! Pročitajte obavezno Uslove korišćenja u podnožju sajta!